visagieworkshopTijdens de visagie worksop onder leiding van één of meerdere gediplomeerde visagisten leert iederereen een eigen make-up aan te brengen. Onder het genot van een hapje en een drankje, legt onze visagiste onder tussen van A tot Z uit, hoe en waarom u een make-up aanbrengt en wat daar allemaal bij komt kijken.

De visagie workshop is voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van jezelf naar voren kunt toveren.Bijvoorbeeld hoe je het beste make-up kunt gebruiken voor o.a. wallen, kringen en vlekjes weg te werken, het gebruik van foundation, rouge, poeder, glos en eyeliner.
Uitgaande van een stralende make-up voor alledag, maar een avond make-up of smokey eye kan ook.

Het is een interactieve workshop, dwz dat de visagiste alles voordoet op bijvoorbeeld de bruid, jarige of vrijwiliger. U kan hierbij ook een thema make-up aangeven. Zoals bijv: een glamour, avond , extreme of een trendmake up. De visagiste zal er altijd voor zorgen dat u mooi de deur uitgaat.
Tijdens deze make-up workshop kunt u ons alles vragen m.b.t. de visagie en Haar styling. Visagie workshops zijn altijd leuke uitjes voor de iets grotere groepen zoals voor vriendinnen, moeder en dochters en vrijgezellenfeestjes. U kunt gezellig lachen en kletsen en ondertussen leert u heel veel over hoe een make-up aan te brengen.

Materialen
Professionele materialen en penselen van Enjoy Hairstyling wordn tijdens de workshop ter beschikking gesteld.
De professionele materialen kunnen ook via Enjoy Hairstyling aangeschaft worden. Dit kan zowel vooraf als achteraf.


Prijs
Workshop 2 uur kost € 25,- per persoon
Workshop 3 uur kost € 35,- per persoon
De workshop telt maximaal zes deelnemers